Den Nye Standarden: Chevrolet Colorado er Nå i Norge!

Oppdag den Nye Chevrolet Colorado - Din Ultimate Eventyrpartner!

Velkommen til den første forhandleren i Norge som tilbyr helt nye Chevrolet Colorado! Enten du er på jakt etter en pålitelig arbeidsbil for tøffe oppgaver på jobben eller en allsidig følgesvenn for helgeturer og eventyr, er Chevrolet Colorado det perfekte valget. Med sin imponerende terrengdyktighet og lastekapasitet, er det ingen grenser for hvor langt du kan dra med denne allsidige pickupen.

Kontakt oss for tilbud

Teknologi som tar deg utenfor allfarvei, men holder deg tilkoblet

Med Chevrolet Colorado trenger du ikke å ofre tilkoblingen når du utforsker det ukjente. Med bransjeledende teknologi som tilbyr både tilkobling og bekvemmelighet, er Colorado klar til å ta deg med på eventyr uten å miste forbindelsen.

Colorado er den første i sin segment† til å tilby en helt digital 11-tommers diagonalt førerinformasjonssenter, som holder deg oppdatert med viktig informasjon underveis. Med Google innebygd† har du tilgang til alle nødvendige verktøy og apper for å gjøre reisen så smidig som mulig.

Enten du skal trekke tunge lass eller navigere gjennom krevende terreng, tilbyr Colorado avansert kamerateknologi som gir deg sanntidsbilder av både for- og baksiden av kjøretøyet. Med segmentledende† tilgjengelige underkameraer får du en unik oversikt over terrenget rett under bilen, slik at du kan navigere trygt og sikkert selv på de tøffeste veiene.

Colorado's avanserte infotainmentsystem holder deg underholdt og tilkoblet uansett hvor du drar. Med et imponerende 11,3-tommers diagonalt berøringsskjerm og tilgjengelig trådløs lading†, kan du enkelt styre musikk, navigasjon og annen underholdning mens du holder mobilen ladet og klar til bruk.

Og når det kommer til å manøvrere i krevende terreng, gir Colorado deg ti tilgjengelige kameravinkler† som gir deg en uovertruffen oversikt over omgivelsene. Uansett om du trenger hjelp til parkering eller ønsker å unngå hindringer på stien, har Colorado den teknologien du trenger for å gjøre det enkelt og trygt.
Oppdag den ultimate kombinasjonen av teknologi og eventyr med Chevrolet Colorado.

 

Utforsk og Opplev med Chevrolet Colorado!

Enten du er på jakt etter en pålitelig arbeidsbil for tøffe oppgaver på jobben eller en allsidig følgesvenn for helgeturer og eventyr, er Chevrolet Colorado det perfekte valget. Med sin imponerende terrengdyktighet og lastekapasitet, er det ingen grenser for hvor langt du kan dra med denne allsidige pickupen.

Colorado's robuste design og sofistikerte interiør gjør kjøreopplevelsen like behagelig som den er spennende. Enten du velger den sportslige Trail Boss-utgaven, den robuste Z71-modellen eller den ultimate ZR2-pakken, kan du være sikker på at Chevrolet Colorado leverer en kjøreopplevelse som overgår forventningene dine.

Men Colorado er ikke bare kraft og stil. Med avanserte tilkoblingsmuligheter som Apple CarPlay® og Android Auto™, kan du holde deg tilkoblet uansett hvor du drar. Enten du trenger veibeskrivelser til din neste destinasjon, vil ha tilgang til din favorittmusikk eller ønsker å svare på viktige meldinger, gir Colorado deg den teknologien du trenger for å holde deg produktiv og underholdt på veien.

Med et imponerende utvalg av tilgjengelige tilbehør og utstyr, kan du skreddersy din Chevrolet Colorado til dine spesifikke behov og preferanser. Enten det er lastestativ for ekstra utstyr, lasteboksbeskyttelse for å holde lasten trygg, eller tonede vinduer for ekstra personvern og stil, gir Chevrolet deg muligheten til å gjøre din Colorado til din egen.

Besøk oss i dag for å oppleve alt det nye Chevrolet Colorado har å tilby. Vår kunnskapsrike og vennlige stab står klar til å hjelpe deg med å finne den perfekte modellen for dine behov, og vårt profesjonelle serviceteam vil sørge for at din Colorado holder seg på veien og klar for eventyr i mange år fremover.

Utforsk, opplev og erobre veiene med Chevrolet Colorado - din ultimate partner for alle dine reisebehov!

 

Kraftig TurboMax™-Motor:
Leverer imponerende ytelse og dreiemoment for enhver oppgave.
Utmerket effektivitet og lave utslipp møter SULEV 30-krav.

Avansert Turbo Design:
Symmetrisk plassert turbo for optimal balanse og respons.
Twin-channel volutes for eksepsjonell turbo-boost ytelse.

Effektiv Luftkomprimering:
Stor ladeluftkjøler kjøler komprimert luft for økt effektivitet.
Optimal trekkraft selv i varme forhold, ideell for tunge oppgaver.

Holdbarhet og Styrke:
Fullt smidd stål bunnparti for tung belastning og lang levetid.
Dieselteknologi for ekstra holdbarhet og robusthet under ekstreme forhold.

Avansert Teknologi og Design:
Avanserte kontroller gir høy effektivitet og dreiemoment.
Nøye designet for langvarig holdbarhet og pålitelighet.

Er du klar for nye eventyr?

Ta kontakt med oss nå for tilbud og prøvekjøring! 

Kontakt oss