Skal du selge bilen din?

TM Bil AS kjøper bruktbiler i alle prisklasser

Hvordan gjør vi det?

Å selge en bil kan gjøres på flere ulike måter, du velger hvilken basert på ditt ønske. Det er sjelden noe fasitsvar i salg av bil, her er det ditt behov som avgjør hvilken løsning som passer best for deg.

TM bil løser dette på fire måter:

1. Innbytte

Når du kjøper bil hos oss vil vi alltid gi en pris på bilen du allerede eier. Som oftest vil du få et høyere beløp ved å selge bilen privat, men mange velger innbytte da jobben med å selge bilen er tidkrevende i tillegg til en viss risiko. Leverer du bilen hos oss løser vi absolutt alt det praktiske rundt salget.

2. Vi kjøper bilen din

Selv om du ikke handler bil hos oss, kan vi være interessert i å kjøpe din gamle. Slik kan du sikre en rask handel og du står helt uten noen form for garantiansvar eller heftelser. Din bil blir vårt ansvar. Legg inn informasjon under om din bil så vil vi gi deg et tilbud.

3. Kommisjon

Vi selger også biler i kommisjon. I en slik handel håndterer vi hele salgsprosessen fra klargjøring, vask, dokumentasjon og annonseringen. Og i tillegg det aller viktigste; garantiansvaret i ettertid. En trygg og enkel måte for deg å selge bilen din på.

4. Formidling av biler

Dette er nesten det samme som kommisjon, men her står vi ikke ansvarlig for garanti i ettertid. Her er det du som eier av bilen som har ansvaret, men vi håndterer hele prosessen med salget.

Send oss en henvendelse

Gi oss en beskrivelse av bilen du skal selge så kommer vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud.

hCaptcha